Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytan

Det finns ett annat land
bakom kulisserna
på andra sidan scenen
där finns en värme
som inte når in
i själen
jag måste upp
till ytan igen
till skratt och kaos
jag vet inte var jag är
förflytta mig
till en annan strand




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-05 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP