Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att hitta hem

 

tänk att det skulle ta så lång tid

att börja känna kärlek till sig själv

det som borde vara så självklart från början 

kan för somliga ta en hel livstid 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-05 14:45



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Bättre sent än aldrig.

Jag tror att alla krav gör att man glömmer bort sig själv och vad man själv behöver. Ro och eftertanke. Att ta sig tid att reflektera och att kunna göra absolut ingenting ibland.
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP