Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Jag


Jag
och till
existensen




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-02-05 23:28



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"here from eternity"
är en gammal film
kom att tänka på den...
adolphson-falk
har en engelsk utgåva
av "i rymden i blodet"
tror den hette så...
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP