Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jobb


påverkan

 

det räcker att jag ser ditt namn i inkorgen

och obehaget inom mig stiger

och energinivån sjunker till noll




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-06 14:26



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Det är det där med kemin. Stämmer den inte så gör den inte det. Väl beskrivet.
2024-02-07

  animan VIP
Sådant kan förstöra en hel dag ...
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP