Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar häckar, katter jamar

Det ljusnar mer
för varje dag.
Människor ler,
så även jag.
Det kommer snart
en vår igen.
Allt sätter fart,
befruktningen.

Snart knoppas det
och lyser opp.
Snön går bet
blir till takdropp.
Fåglar häckar,
katter jamar.
Gula fläckar
snön inramar.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-02-06 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP