Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 10

 

 

Kärlek utan ord

njuter av tystnaden och

närvaron av hud

när träd och buskar suckar

lättade från vinterskrud

 

porlet från bäcken

takdroppet från skogstorpet

elden som brinner

skimrar i mörkret andas

in dofterna från din hud

 

räknar andetag

kysser dina ögonlock

med darrigt finger

skriver jag det osagda

kärlekens ord på din rygg

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-06 17:25



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Varmt, innerligt och vackert.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP