Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än

Om natten
jobbar själen organen cellerna
om dagen
jobbar hjärnan hjärtat musklerna
än fungerar min kropp
den gör det den ska
om den får
intellektuell känslomässig själslig
stimulans
vågar jag knappt fråga den om

Än ligger mörkret tjockt
Än är det modd
var jag min fot sätter
än är min vilja ohotad
om att se det som är
och inte såsom jag önskar
än får jag luft och energi
om än jag då och då
måste påminna mig om
att ta ett djupt andetag
och vänta




Fri vers av Maria Helena VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-06 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Helena VIP