Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar men krångliga

 

Någon gång i livet!

 

Måste man ge mer än vad man själv få ta tillbaka

Måste ta mer än vad andra själv inte vill ge

Jämlik är aldrig instämmer

 

Någon gång i människans existens!

 

Måste man äta eget skit mot sin vilja

Måste man leva med egna dumheter

Måste man orka med att äta upp andras skit

 

Någon gång i tiden

 

Måste vi vara sig själv

Måste vara icke sig själv

Måste leva oidentifierat

 

Bättre för individen själv!

Bättre för de som lever omkring sig själv

Bättre för alla och för allas skull

 

Någon gång!

All gångar!

Eller ibland och då och då!

 

Skiten smakar unik i vår mun!

Särskild när man har misslyckat med sitt liv

Med att vara en människa!

 

Krångliga!

Men,

Sanna




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-02-07 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP