Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November - insikten December - frosten i vitt Som ljuset till sis


Haiku


November - insikten
December - frosten i vitt
Som ljuset till sist




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-02-07 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP