Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 13

 

 

Kvinnan i kupén

tittar räddhågset på

grannen som vidrör

hennes ben tidningen tack

älskar att lösa korsord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-07 18:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Dubbel upplösande
Korsords-skrivelse!
Jaa korsade
kvinnoben
kan hålla
på sin
egen
svars
lös-
ning?
;)
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP