Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 14

 

 

Små steg avsteg från

de stora kliven var det

länge sen han tog




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-07 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP