Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Levande kärlek utrycker sig


Ditt leende lyser

När du ler,
stannar tiden

När du skrattar,
flödar livet till

När du gråter,
smärtar mig

När du lider,
som mitt eget

När du älskar,
älskar dig mer




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-02-08 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP