Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

birgitta nu stänger .

portalen till denna kvinna.-
hennes släktingar du har.
ingen lust att känna denna ondska.
över dig o dina kära.
nu säger du att det räcker-
hon plågar dig natt o dag.
du säger nu får nå annan.
ta överjag vill inte.
känna detta hat .
o ondska längre nu känner jag.
jag vill inte ha med dom att göra.
dessa onda sjuka människor.
det här är en ond stark kraft -
av ondska som man inte rår på-.
jag kan inte hjälpa att jag kan läa hennes tankar.
att jag vet vad som skal hända i bland har ja rät rinner minna tårar.
sover nästa ingen ting jag vill bara ha ett avslut på det här.
sen fortsätter jag det här inom mediernas värld.
fick healing av nån i går då har jag fortfarande andevärlden o healingen på min sida.
av brgitta 9-2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-09 13:31



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Det är så tråkigt med de personer
som inte är snälla .
Då är det viktigt stänga en dörr
Få lugn och ro och känna krafter komma tillbaka igen.
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP