Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukostflingor

Gråter.
Tårar av insikt.
Det gör ont.
Täcket omfamnar mig.
Kudden tröstar mig.
När jag svävar iväg.
I mitt huvud.
Med kroppen.
På en resa jag gjort.
För länge sedan.
Avdomnad.
Känslorna sveper över mig.
Som livets våg.
Ska jag låta minnena komma fram.
Eller ska de sakta domna bort.
Tvekar.
Medan jaget blommar upp.
Mina inre vita liljor visar sin nakna hud.
Vi får se.
Vi får se.
Än är det tidig morgon.
Mycket har redan hänt.
Låter rädslornas tunga klädsel falla till golvet.
Kvar står jag.
Gråter.
När ingen ser.
När alla vet.
Traumat.
Sjunker ner.
I tystnaden.
Låter dess fjärilsvingar smeka mig.
Som om det inte räckte.
Med världen.
Utanför.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-11 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP