Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alt som vanligt-

har haft svår att.
andas hon fort säter.
röka dygnet runt.
nu börjar jag knaka .
på fönstret hon bryr sig inte.
nu satt jag upp en lapp.
till henne hennes familj i porten.
skrev tillgrannarna,
jag kan inte andas när.
hon röker orkar inte gå ut.
ingen av dom säger nåt.
vacknade klockan1 i natt.
katten skrek o skrek.
jag var helt borta.
kunde inte se när jag vaknade.
sen kände jag en äckliga röken,
så där skal inte cigareter lukta.
att ögon brynnen o ögonlocken svullnar upp,.
sen skällde hunden var nån i trappan .
vågade inte gå upp hade problem med andningen
har suttit i köket hela morgonen.
för att få luft undrar vem-
kan hjälpa oss få slut på detta so händer.
vill inte ha nåt med henne att göra. av birgitta 11 2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-11 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP