Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lättsam tid där leklusten fanns


Kurragömmaleken

Kurragömmaleken var en lättsam tid,
med tid att leta och gömma

En spännande tid,
upptagen av lekens intensitet

Leklusten fanns,
gömmor fanns i mormors förråd

Känslan av att någon sökte mig var god,
tryggt och kärleksfull

När mormor hittade mig, så var det bara hon och jag,
som universums centrum

Den lättsamma tiden tonar bort,
där vuxenlivet växlar till ansvar och omsorg

Den upptagna och intensiva vuxenlivet
påverkar leklusten

Jag drömmer om att gömma mig i mormors förråd






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-02-11 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP