Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ricordi viventi



Stjärnor som aldrig bleknar
Oändliga lysande färger
är de svagare än du lyser
De skönheter du skapar
Gör vintern till sommar
och nätter till dagar
Oavsett hur gamla minnena är
Vindarna sjunger dina sånger
I öronen ringer det dikter
Känslor och stjärnor rivaliserar
Från solen mörkret flyr
Mäktiga skratt stiger
Vågorna slår mot hjärtats stränder
Låt inte passera inga stunder
utan fart och iver.





Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-11 16:34



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Så fint skrivet.
2024-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om minnena som är kvar.
2024-02-12

  Öknens Ros VIP
Fint diktat om kärlek och känslor.
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP