Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstad

Tänk
en storstad
allt som lyser, reflekteras
alla affärsnamn
förr så lockande
nu så tröttande
omöjligen har staden ändrats
förändrats det har jag

en restaurang
en konsert
eller en pjäs
sedan en lättnadens suck
en slumrande resa hem




Fri vers av Maria Helena VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-11 16:35



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Läste först "alla affärsmän förr så lockande, nu så tröttande". Men väldigt bra skrivet!
2024-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Helena VIP