Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimalismpoesi 4/3

 

 

 

De mest genuina människor jag känner är de
som går igenom tuffa tider och svåra situationer,
samtidigt som de förmedlar och sprider positiv energi
till andra. Jag vet vad jag talar om för jag är en utav dem.

 

 

@EFM




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-12 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP