Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Twilight zone

Välkommen till Twilight zone

Här finns en ondskefull dirigent
Som formar allas verklighet
Allt det man tror och ser
formas av Honom
Egentligen är alla blinda

I Twilight zone
Här doftar blommorna gott och solen skiner
Medans någon skriker av skräck
På annat håll
I mörkret

Skriken hörs dock inte för alla
Dirigenten har satt skriken på ”mute”
För de flesta

Dirigenten gör precis vad han vill
Med vemsomhelst och vadsomhelst
Närsomhelst

Vill han att någon ska tappa sitt hår så blir det så
eller om kakor ska blir brända
Han står där med sitt hår på ända

Ibland kan man honom skymta
Viftandes med sin taktpinne
Skrattandes i skuggorna

Med händerna och ögonen bakbundna
Går man där och ler
Medans dirigenten allting ser

Tendensen är att tänka
Det där drabbar någon annan
Men inte mig själv
Men dirigenten har en plan för alla

Allting vandrar baklänges
Så även tiden
Invånarna där tror att baklänges är framlänges
Att Ondska är godhet
Och Godhet är ondska

Ingen är dock att klandra
för alla måste genom
Twilight zone
Vandra




Prosa av Yellow Sun
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-13 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yellow Sun
Yellow Sun