Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske är det så att den som kör svenska bilar, i alla fall svenska bilmärken, har en benägenhet att då de råkar ut för en bilolycka, de själva blir påkörda av andra märken, att i de fall de är med om singelolyckor, vägen tog slut i diket.


Kanske är det så





Kanske är det
så att de
par som inte

är tillsammans för
att de är
förälskade i varandra

eller kärleken, utan
mest är tillsammans
för att som

'slippa leva ensamma',
har lättare för
att bilda familj

'som av misstag'
och då kunna
'hålla av varandra'?

Eller så är
det bara en
statistisk regel i

ett omänskligt mönster.
Som just statistik
kan ses som,

då det kommer
till forskning i
ämnen som kärlek,

familjebildning samt samhällsbyggen.
Kanske vill de
som 'fylla kvoten'?




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-13 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP