Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödläge

 

och jag vet inte vad som är värst

att ständigt påminnas vilken usel människa jag är

eller att aldrig få möjlighet att försöka igen 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-14 06:56



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Ingen ska behöva känna så.
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP