Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Kärleksbrevet... som aldrig blivit sänt <3

Sent ska en syndare vakna upp
med sina nya tankar
för nu vill jag helt plötsligt
måla om mitt eget liv
så nu när snart våren
ger oss de nya svaren
och när hela livet
ska finna nya perspektiv

detta skall nu bli nyckeln
till mitt nya liv
där alldeles invid  
alla de tveksammas veranda
för jag vill till vackra toner
söka efter kärleken
så att jag som ”nykär”
nu snart kan börja landa

ja detta nya liv
ska bli till en vacker tavla
en tavla som målats
med alla rätta penseldrag
alla dessa nyfunna känslor
väcker allas våra lustar
och just denna känsla
formar nu mitt nya jag

för jag ska nu enbart
leva där för livet
för absolut ingen kan ju ändra
det som redan hänt
nu ska hoppets toner
få besvara mina drömmar
likt mitt kärleksbrev till dig
det som aldrig… blivit sänt

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-14 09:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den vackraste visan om kärleken
Kom aldrig på pränt
Den blev kvar i en dröm på Montmartre
Hos en fattig Parisstudent…
Ture Nerman
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP