Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskap



Nu när jag inrättat
mig i livet som det är
Så finner jag att
det är lite rörigt!

Det är okej att det är rörigt!
Allt är inte perfekt.
Saker är under utveckling.
Det förändras hela tiden.

Tänk dig att nu för tiden
kan jag vila i denna omständighet
Inte dras med i virvlar
stormar av tankar

För jag hör både dig och mig
forma meningar
formas av varandras skapelser
för att knyta band

För att komma nära
bilda en union
Vara där i livet
tillsammans









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-14 09:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om gemenskap.
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP