Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi som inte kan koncentrera oss


Aftonbönen och Närvaron

”Gud som haver barnen kär,”


Jag tappade bort mig, väldigt trött i kväll


”se till mig som liten är.”


Hur var det nu, hade jag tagit medicinen?


”Vart jag mig i världen vänder,”


Har jag noterat datumet i almanackan?


”står min lycka i Guds händer.”


Ja just det, det är gjort och dottern fyller år nästa vecka


”Lyckan kommer, lyckan går,”


Det ser jag framemot, en födelsedagsfest


”du förbliver, Fader vår.”


Amen


”Sov gott”




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-15 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP