Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Alla resor... de börjar där du är

Han ville se tiden
som ett verktyg
som gav alla hans
frågor rätta svar
nu när hans misstro
vuxit stark
kring den person
han ännu var

hans tankar
som där virvlade
djupt i hans hjärnas
mörka rum
de blev allt tyngre
dag för dag
ja han såg sig själv
som ganska dum

ja det både räckte
och blev över
han försökte att
ta ett steg i taget
att ge sig själv
en andra chans
och han ville rensa
hela överjaget

på en märklig resa
i sitt inre
där han försökte
sätta stopp
men oftast blev
det bara värre
för han hade en svag
och sargad kropp

allt hade tett sig
så förvirrande
och så destruktivt
för individen
han kunde nog
uppfattats som trasig
hela hans självbild
var förvriden

men han ville ändå
hitta fram till målet
med det lilla modet
som fanns kvar
när den långa färden
tog sin början
mot att åter bli
den han en gång var

så när han tog
det allra första steget
bort från ett liv
i en sorts misär
ja målet fanns
där långt i fjärran
men alla resor
de börjar ändå... där du är

 Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-15 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP