Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En experimentell och humorös dikt. För är det ens poesi om det är rent och sanerat?


Den Berusade Särskrivaren

Hej, Hä-är är Jag!

Sär skrivaren

Vin äger är Min lag
O idag är Min dag!
Kär lek
Oj, sånt sve-ek
Meh, klicka ej för bi-i
Jag ha-ar faktiskt fan tasi
Men vad är ens en po et
Ingen litter är sann-itet
Jag må va' en hackad ski va
Eller så är Ni ba' sen sitiva




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koppartråd
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-15 15:01



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Vi för står så mycket av allt de tta och hop pas Du skri ver mer!!
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd