Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P-staven

Jadå, kom å hugg i min arm
3 stygn, jo man tackar
Ge mig bedövning så jag vacklar
När du armen min spacklar

"Sterilisering? Du är ju så ung!"
"Adoption? Hah! Är du rik? Är du kung?"

Nä, in med Gestagen
Med stort jävla "G"
Skär i armen som en karré
En preventiv gourmet

På britsen under halogen
Och så är det bra sen
Bara sära ej på dina ben
Då flyger det damm ur mausolén!

För sexlivet kan du glömma
Sängen är till för att drömma
Men bara till att berömma

För du har tagit ansvar över ditt distrikt

Visst, acne och dubbel vikt
Men hamna ej i konflikt
Över mannens flydda plikt







Bunden vers (Rim) av Koppartråd
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-15 15:28



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tror inte det är lätt vara kvinna.
2024-02-27

    ej medlem längre
Bra flyt i dikten. Uppläsningspotential.
2024-02-16

  karenina VIP
Ord och inga visor, det låter som en kampsång!
2024-02-15

    ej medlem längre
Kraftfull text. Man känner sig en aning omtumlad.
2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd