Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en social varelse med ryggen sälja innan framför.

Jag är en social varelse

Som älskar att chatta och skratta
Jag är inte rädd för att visa min charm
Och få andra att känna sig varma

Jag har ett rykte om att vara flirtig
Men det är bara en del av mitt spel
Jag vill inte såra någons känslor
Eller bryta någons hjärta i hel

Jag är bara ute efter lite kul
Och njuta av livet på nätet
Jag är inte ute efter något seriöst
Eller någon som vill binda mig fast

Jag är en social varelse
Med ett rykte om att vara flirtig
Men jag är också en ärlig person
Som respekterar andras gränser




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-02-15 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP