Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandrar barn

Och husen är högre ikväll
Stäcker sig ner över mig
Fönstren är lysande ögon
Stirrar på nattvandrar barn

Taken verkar så stora
Stormhatt på grå betong
I rummen syns skuggor av mammor
Som stänger ut kyla och sorg
Blickar från nattvandrar barn

Fasader förvandlas till troll
Grenar blir krokiga armar
Då vinden tar tag och jag springer
Mörker runt nattvandrar barn

På gårdarna lekande glada
Som ropas till dukade bord
Så rusar de alla förbi
Ett längtande nattvandrar barn

@ Malin Tyberg






Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-15 20:54



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Så bra skildrat att det känns som jag är där.
2024-02-25

  Emanuel Sigridsson VIP
Vi kan ta det här den enkla vägen: Hör av dig när din nästa diktsamling är klar.


2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP