Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text isabella är idiot. Av Immanuel Hägglund 2024.


Kommentar på en text (2751) bara rim





När det kommer plockgodis till,
att inte bjuda känns här hänsynsfullt gill,

sjukdom möjliga sprida,
ville en själv ju inte vida,

annars kan en ju faktiskt undra,
finns andras värderingar rent allmänt som helt hundra?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-03 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP