Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text till mig själv

Jag vill fånga dina tankar om natten
När du inte kan vakna
Du drömmer så svårt

Jag vill svepa in dom där tankarna i hårda förband
Kasta iväg dom över bord.

Jag vill väcka dig
Smeka dig om kinden
Hålla dig hårt

Släppa
Ska det vara svårt?

Jag vill ta med dig till mina ängar
Drömmar från förut
Ta med dig på äventyr
Sånna som vi bara hade då.

Jag vill väcka dina drömmar om dagen
När allting är sådär motigt
Svårt

Jag vill hålla dig i famnen
Stryka dig över ditt hår

Flicka lilla
Jag vill backa dig tillbaka
Till när fantasin
Ännu var en vår.

Jag vill se dig i min spegel
Berätta att allting
Blir inte som man tänker sig

Jag behöver krama dig av tröst
När vintern kyler dig hårt
Ensamheten river
Som rastlösheten i April.

Jag vill stanna dig en stund
Andas
Ta in.

Älskade ego.

Jag är bara din.






Fri vers av Isvatten VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-16 23:59



Bookmark and Share


  PerGeorg VIP
Vacker och gripande! Stanna egot för att andas och minnas...drömma. Den väcker tankar. Tack!
2024-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP