Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svänga om


Ska vi ta en svängom?
sa livet
Ja tack, sa jag
Sen svängde vi om
det vackra livet och jag.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-17 11:19



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Den perfekta ringleken - njuter!
2024-03-06

  Gunnel Eriksson VIP
En del dagar är det dags.
Härlig känsla i din dikt.
2024-02-21

  Anya VIP
Härligt med en sådan känsla. Bara att följa med.
2024-02-20

    Lena Söderkvist VIP
Ser någon framför mig med en rockring. Rocka loss!
2024-02-17

  TrollTörnTrappan VIP
Livet svänger snabbt ibland?! och andra gånger aldrig..
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP