Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Armen rakt fram med fjärrkontrollen i handen riktad rakt mot TVn. Ett hårt tryck på knapp 1. Ett till. Ännu hårdare. Tillbaka med handen för att slå ett par slag på fjärren. Nytt riktande. Nya tryck. "Det var då faan!" Öppnar batteriluckan, snurrar på de


Kamouflage

Det händer ibland
att jag köper böcker
böcker med poesi
i

Mycket papper
till lite text
Mycket skog
för få ord

Det är oftast det
Det som stannar kvar hos mig
De tomma ytorna
Det fibriga pappret

Orden då
de finns där
de säger något
de passerar mig




Fri vers av Sape VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-02-17 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP