Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i lurarna 'always on my mind' pet shop boys


lindring

 

med ben sega som sirap

 

och en kropp som vill gräva ner sig i sanden

 

manar jag mig mjukar försiktigt upp

 

 ökar sedan tempot tills pulsen stiger 

 

fortsätt fortsätt fortsätt fortsätt fortsätt

 

så kommer plötsligt flowet och jag nästan sköljs över

 

tack gode gud för min medicin 

 

 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-17 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man känner flowet växa i texten. Just detta flow är en fantastisk medicin!
2024-02-22

  SpamPippiL VIP
Vacker bild. Jobbigt att springa i sand. Själv halkade jag på is idag och slog i knät. Blir medicin här också.
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP