Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


uttrycker olika känslomässiga tillstånd och dynamik


Ohälsotillståndet



Dynamiken är spänd

Falskheten tonas ner
Harmonin äkta

Oenigheten överspelad
Enig stärker

Förlorat förtroende återvinns
Vunnen tillit

Själen hoppas på läkning
Såren läks

Samspelet löser det spända




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-17 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP