Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vårat, under våren

Det var så enkelt för mig att se på henne,
tänka mig ett annat liv,
huvudet i hennes händer,
Blunda.

Du sa att du inte längre hade lust till nya kläder.
Du skulle på poesiafton.
Jag var orolig över lån.



Vi råkade se på varandra,
SE BORT
en stund om oss.
Det är inte vårat.




Möt mig på den ö,
där jag försvann.



T u n n a r e än igår
T u n n a r e än luft
Vem skrev det om mig?


Sitt med mig framför ugnen,
låt den stå öppen,
elen betald,
räkningen oförändrad.




Fri vers (Fri form) av Athanasia
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-17 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia