Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskad trots allt


I den egna bubblan spricker det



Horisonten ser oroväckande
nära den egna situation

Den kärna av trygghet
traggas i kanten

Rädslan att tappa inre inriktningen
i dagar av oro spirar

Blind i den egna bubblan
spricker det upp ett minne

Jag är älskad




Fri vers (Fri form) av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-18 15:05



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Infångande och fin text
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP