Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frågan om livets mening, längtan och existentiell ångest


Längtan efter mål och mening

Längtan efter mål och mening
som mättar hungern,
river sönder själen

Förträngda behov med frustrationens
intensiva uttryck,
sliter på kroppen

Är jag behövd?
Syns jag?

Vill leva innan jag dör




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-02-19 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP