Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje tanke är unik i sig själv

 

 

En tanke!

En idé!

Min idétanke är av slump

 

Min slump

Min flykt

Min tillfällighet är för en stund

 

Min stund

Min tid

Mina ögonblickar är av stillheten

 

Jag söker efter en tanke som söker efter mig

Jag söker efter en idé som söker efter mig

Jag söker efter de som söker efter mina tankar och idéer

 

Jag skäms aldrig för och över mina tankar

Jag skäms aldrig över hur tankarna ser på mig

Jag skäms aldrig över hur jag identifierar mig själv

 

Vill odla mina tankar så att de kan mogna i mig

Vill att tankarna skall odla mig i sina tankar så jag kan mogna

Vill att tankarna skall växa och växa i 3D

 

Tankarna drömmer inom mig och vilar sund

Tankarna plågar mig tillsammans med min sömnapné

Tankarna styr mig till kontroll lös

 

Sen till en tanke blir jag

Som vilar i tankarnas ögon

Som jag vilar i evigheten  

 

Vi vilar i varannans ögon och växer till nya tankar

Vi skapar varandras evighet

Vi dör tillsammans med varandra i stillhet  

 

Blickar som blir till en tanke till flykt

Till svarta håll till det okända

Till stilla tid till suset till natten

 

Till illusionen!

Till drömmen!

Tills vidare!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-02-19 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP