Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mer, vill ha mer, ännu lite till…


Lusten kittlar

Lusten ligger tät
Smakar, upplever
Och förför
Hud mot hud

Älskar Dig intensivt
på söndagarna

Njutningsfullt
Längtande
Kittlande
under gemensamt täcke

Kysser Dig lidelsefullt
varje fredag

Händer smeker
Tungor leker
Skapar tungomål
och fångar lusten

Smeker Din sköna kropp,
särskilt tisdag kväll

Glittriga ögon
Skälmska leenden
Du förvirrar mig
Får mig att avguda Dig

Älskar Dig intensivt
när det blir måndag morgon

Du lockar mig
till välfyllt badkar
Skumma förförelser sker
och Du ler mycket nöjd.

Det hörs salut utan slut
Lördagen är vår

Nu vet Du att jag
älskar Dig
Onsdagen är vår
Min strålande stjärna!!

Välsignade närvaro,
”vi”
blev både
hett och ett.




Fri vers (Fri form) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-19 13:50



Bookmark and Share


  Tyst prosodi VIP
Fint!
Välfångade känslor.
2024-02-20

  karenina VIP
Ett skönt flyt i denna
2024-02-19

  Koloristen
"Skapar tungomål" - suveränt!
2024-02-19

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
oj oj oj!
veckodagars dikt
snyggt!
skrev själv några stygga grejer
till en italienska
hon la upp de på sin sajt...
2024-02-19

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
wow
du har en fucking amazing
mobil kamera
jag har fottat naturen mycket förut
men den här bräcker alla mina bilder...
påminner mig om
när jag var ute och gick
med ann-sofie
vi kom till en återvändsgränd
ser inte alls ut som bilden
men tack för återblicken :)
2024-02-19

  AKT VIP
Den här var lite rolig! Skulle dock vilja ta bort sista versen. Det övriga gör mig nyfiken på vad som ska hända.
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP