Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskiljaktiga drömmar

Se mig.
Fastän mina osynliga ärr ärgar.
Livets affektionsvärde stiger.
Stundtals jag blir en alabaster staty.
Rodnaden förblindar.
Skogsrå i tystnaden.
Någonstans ett regn.
Bara nu.
Bara du.
Se mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-19 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP