Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring



Där bäret mognar

tar jag mig

till dess sötma -




Fri vers av Margit Grell
Läst 44 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-19 17:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som får mig att tänka på livskvalitet.
2024-02-19

  BenGust VIP
Vi mänskor mognar också
i vår vandring.
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell