Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Angelic Airways


LANDNING EFTER EUFORISK FLYGTUR

Berg och dalar längs min vandring

Men ett inre i förvandling

Karismatiskt och dogmatiskt

men dock aldrig stelt och statiskt

Formbart är de ringa leret

Visslar gladlynt runt kvarteret

Upp och ned längs promenaden

Jesus, sprid Ditt ljus i staden!

 

Euforisk, allting spritter

i en himmelsk flod av glitter

Strida strömmar, lösa tömmar

men visioner - inga drömmar

Klarsynen jag fått från ovan

Delar med mig utav gåvan

Mitt i brist och mänsklig svaghet

Flöda fritt, det nya jaget!

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2024

 

2 Korintierbrevet 5:17




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2024-02-20 16:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härlig kommentar!
Tusen tack!
2024-02-20

  Vindsvala VIP
Flödar som en vårflod.
Mycket bra!
2024-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP