Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När elden är mörk.


Brinnljuden utan slut

eldflammor sprakar
utanför dörren
en brinnande skugga kastas
in genom nyckelhålet
jag kan känna hur det
hettar på huden
och se svärtfläcken där
eldlågan föll på väggen

sådana märken börjar jag
bli trött på nu
jag vill bara att elden ska
slockna och försvinna
mer flammor och dörren
blir bränd på insidan




Fri vers av Elin E
Läst 226 gånger
Publicerad 2004-11-06 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E