Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grynings prinsessan

Salt lava föll från himlen.
Frostens ametister gör sig påmind.
Amors pilar träffar jordens hjärta.
Varje andetag nya tårar glittrar till.
Tacksam för livets sång av rödhake.
Blandar fruktdrinkar tills långt sent på natten.
Imorgon en ny gryning visar sitt vackra ansikte.
Som om jag inte fanns.
Timglaset står på händer.
Månen lyser med sin frånvaro.
Förförd av det som förut var.
Innan vargarna åter flydde.
Då gräset under deras tassar blev till eld.
En saga ingen vill läsa.
Diktens ord förvandlas till snökristaller.
Men våren är på ingång.
Solskenet tröstar mig.
Lämnar artificiell smak av evighet bakom mig.
Längtan till stjärnhimlen lockar ännu mer.
Berusad av svarta liljor.
Jag börjar sakta vakna.
Vad är väl fridfullare än det?
En tidig morgon.
En onsdag.
I februari.
I en stad.
Jag älskar.
För evigt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-21 03:39



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Stockholm Stockholm stad i världen.
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP