Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grattis min syster maj-britt

i dag fyller du år.
du dog 8 september 2022.'
tomheten i hjärtat är stort.
din son dog maj 2022.
du grät o grät.
var hos dig på måndagen.
på torsdagen dog du.
häll din hand du sa.
känner du vad kall jag är.
du var helt borta helt förvirrad .,
det är av morfinet ni får.
kram din syster birgitta 21-2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-21 09:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så sorgligt.
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP