Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelt skottår

 

 

i år får kvinnan fria

det ju skottår är

åh mama mia!

 

denna vinter snörik var

mycket skotta det blev

ett riktigt skottår




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-21 09:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I båda fallen gäller det att var initiativrik och hoppas på det bästa.
2024-02-21

  Kungskobran VIP
Då gäller det att komma till skott
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP