Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina plågo andar,

har sovit 1 timme 30 minuter ,
i natt för hon röker.
rökelser -hostat hela natten.'
började igen 7.30.
nu är jag trött på krigs stigen.
min ena tele fon fungerar inte
.hot mail fungerar inte..
fack booke fungerar inte.
datan fungerar inte.
snart fixar jag en pistol .
o skuter minna plågo andar
kvinan har psykiska problem.
stökar runt hela nätterna.
just nu är jag arg hatisk .
har inte jag rätt att sova av birgitta 221-2 .2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-21 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP