Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet överraskar än gång


Den äldre mannen saknar mod att se
stigen framför sig,
vänder sig om,
blir stående

Att vandra tillbaka är inget alternativ,
den är stängd,
för evigt

Lockelsen att hänge sig åt minnen är ett
stundens irrbloss,
en flyktig dröm

Tiden drar mannen framåt,
oundvikligt,
smärtsamt,
målmedvetet

Efter en stund av frustrationer,
reflektioner och nu acceptans,
går nu den äldre mannen i takt med tiden

Med blicken nu framåt så sker små
överraskande och positiva händelser


Livet överraskar än gång





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-21 12:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kraften att fortsätta framåt, trots tvekan, och få nya positiva upplevelser.
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP